HomeProjecten
Ontwerp en realisatie van een ompaklijn

Ontwerp en realisatie van een ompaklijn

Bedrijfstak
Logistics systems
Bedrijfjaar
2022/2023
In grote lijnen is deze machine op te delen in twee productstromen: de krattenlijn en de productlijn. Deze beide stromen hebben een gemeenschappelijk machineonderdeel: de krattenkantelaar. In de krattenkantelaar worden de kratten en het uiteindelijke product gescheiden. De krattenband wordt voorzien van een klemconstructie om de kratten tijdens het kantelen op positie te houden.

In de krattenstapelaar (onderdeel van de krattenlijn) worden de volle kratten afgestapeld en de terugkerende lege kratten weer netjes opgestapeld.

De van de kratten gescheiden producten kunnen in een kleine doos worden verpakt, of met meerdere in een grote kartonnen doos worden gestapeld.

In de productstapelaar (onderdeel van de productlijn) worden de stuks verpakte doosjes op een pallet gestapeld, of worden de producten met meerdere in een grote kartonnen doos gestapeld.

Nieuwsgierig?
Plan een afspraak

Maak kennis met de oplossingsgerichte houding van De Vreugd. En maak een begin met het oplossen van logistieke knelpunten of start met de verbeteringen in je productieproces!
Bel mij terug