HomeProjecten
PalletRotator voor Clarebout Potatoes

PalletRotator voor Clarebout Potatoes

Bedrijfstak
Logistics systems
Bedrijfjaar
2024
In samenwerking met Clarebout, een prominente producent van diepvriesaardappelproducten, heeft De Vreugd Productietechniek een verbetering van de logistieke processen gerealiseerd met de installatie van een nieuwe PalletRotator. Clarebout Potatoes, gelegen in Duinkerke, maakt in de fabriek een wereldwijde klantenkring met hoogwaardige private label producten. De nieuwe PalletRotator speelt een sleutelrol in het verhogen van efficiëntie en flexibiliteit in palletbehandeling, wat essentieel is voor het voldoen aan de specifieke wensen van de klant.

Technische specificaties

De PalletRotator van De Vreugd, ontworpen voor de strenge eisen van een vrieshuisomgeving, ondersteunt pallets tot 2.000 kg en kan veilig en snel in elke gewenste stand roteren. Dit innovatieve systeem zorgt voor een vlotte overgang van goederen tussen pallets zonder de noodzaak van handmatig ompakken. Het apparaat is uitgerust met een robuust hekwerk en een geïntegreerd bedieningspaneel, wat een optimale veiligheid voor de medewerkers waarborgt. De PalletRotator is daarnaast ontworpen om onderhoudskosten te minimaliseren en is zelfs geschikt voor omgevingstemperaturen tot -25°C.

Voordelen voor Clarebout

De implementatie van de PalletRotator bij Clarebout levert aanzienlijke voordelen op, waaronder verbeterde operationele efficiëntie en een verminderde fysieke belasting voor werknemers, wat de kans op blessures aanzienlijk vermindert. Deze technologische vooruitgang stelt Clarebout in staat om flexibeler en klantgerichter te werken, waardoor ze hun positie als een van de belangrijkste producenten in de industrie verder kunnen verstevigen.

Samenwerking met De Vreugd

Deze succesvolle samenwerking tussen Clarebout en De Vreugd Productietechniek benadrukt de gezamenlijke toewijding aan continue verbetering en innovatie. Het project onderstreept niet alleen het streven van Clarebout naar uitmuntendheid in productie en klantenservice, maar bevestigt ook de rol van De Vreugd als een betrouwbare partner in het leveren van technisch geavanceerde oplossingen.

Nieuwsgierig?
Plan een afspraak

Maak kennis met de oplossingsgerichte houding van De Vreugd. En maak een begin met het oplossen van logistieke knelpunten of start met de verbeteringen in je productieproces!
Bel mij terug