Home
Over ons
Wij zijn dé betrouwbare partner op het gebied van productietechniek in de foodwereld. Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan hun productie en wij begrijpen dat als geen ander. Ons aanbod omvat slimme en betrouwbare machines die effectief functioneren, zodat voedselproducenten kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: produceren.

De 4 USP’s van De Vreugd

Bij De Vreugd hebben we jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in de unieke en complexe wereld van productietechniek. Wij helpen foodbedrijven om de maximale performance van hun productieomgeving te waarborgen, met name op het gebied van productie en logistiek. Als er een probleem is, komen we kijken, analyseren we het probleem en creëren we een effectieve en betrouwbare oplossing die we vervolgens zelf maken.

Specialist in de foodsector

Onze expertise ligt bij het optimaliseren van de productieomgeving van food gerelateerde bedrijven. Dankzij onze uitgebreide kennis van en ervaring met de machines die we zelf hebben ontwikkeld, kunnen we elk detail van het productieproces optimaliseren.

Robuuste techniek

We realiseren aanpassingen en optimalisaties, verbeteren de functionaliteit en ontwerpen en bouwen speciaal-machines. We helpen je met kleine en grote oplossingen. Onze producten zijn robuust, veilig, duurzaam, betrouwbaar.

Klantspecifieke oplossingen

De Vreugd werkt vraaggericht. We zoeken geen klanten bij onze oplossingen, maar maken oplossingen voor onze klanten. Of het nu gaat om uitval, capaciteitstekorten, arbeidsintensieve processen, productverlies of hoge energiekosten, wij vinden de oplossing. Wij streven ernaar om onze klanten continuïteit, efficiency, innovatieve eindproducten en werkplezier te bieden.

Benaderbaar

Onze kracht zit hem in onze kleinschaligheid, waardoor we snel kunnen schakelen. Onze techneuten zijn niet alleen deskundig en veelzijdig, maar ook uiterst correct in hun omgang met u als klant. We hechten veel waarde aan vertrouwde partnerrelatiess. Zo kunnen we beter inspelen op uw behoeften en zorgen voor de beste oplossingen.
Wim de Vreugd

“Onze oplossingen zijn altijd zo effectief en duurzaam mogelijk.”

Wim de Vreugd Directeur - De Vreugd

Nieuwsgierig?
Plan een afspraak

Maak kennis met de oplossingsgerichte houding van De Vreugd. En maak een begin met het oplossen van logistieke knelpunten of start met de verbeteringen in je productieproces!
Bel mij terug