HomeNieuws
PalletRotator in RVS: ideaal voor vrieshuizen en coldstores

PalletRotator in RVS: ideaal voor vrieshuizen en coldstores


Geplaatst op 2 oktober 2023
Voor bedrijven in de voedingsindustrie, opererend in vrieshuizen, vriesopslag of coldstores, presenteert De Vreugd de ultieme oplossing: de RVS PalletRotator of Palletkantelaar. Dit geavanceerde apparaat faciliteert het verwijderen van freezer spacers, vriesmatten of pallets tussen bevroren producten op een efficiënte en moeiteloze manier, zelfs bij temperaturen tot -24°C! Uw medewerkers hoeven met onze RVS palletrotator niet meer handmatig een pallet om te stapelen.

Vraag nu een offerte aan voor deze palletrotator!

Vereenvoudiging van pallet wisselen

Met onze hoogstaande PalletRotator is het mogelijk om één of meerdere pallets simultaan te kantelen. Hierdoor kunt u deze snel wissel naar de door u gewenste pallet. Dit leidt tot een aanzienlijke vereenvoudiging van het arbeidsproces. Hierdoor wordt niet alleen tijd bespaard, maar wordt ook de fysieke belasting voor werknemers verminderd, wat de kans op blessures of uitval minimaliseert. Onze palletrotator staat inmiddels bij tientallen bedrijven door heel Europa.

Onbetwistbare kwaliteit en degelijkheid

Bij De Vreugd zijn hoogwaardige kwaliteit en gebruikersgemak altijd een prioriteit. We bieden meer dan zomaar oplossingen; we leveren robuuste, duurzame en praktijkgeteste constructies die het procesoptimaliseren. Diverse referenties van tevreden klanten kunnen de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze oplossingen onderstrepen.

Interesse in een offerte?

Als u op zoek bent naar de ultieme PalletKantelaar, dan is De Vreugd uw voor de hand liggende partner. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze innovatieve oplossingen uw werkprocessen kunnen verbeteren en uw werknemers kunnen ontlasten.
Lees ook deze artikelen:

Van engineering tekening naar efficiënte productie bij De Vreugd!
De Vreugd Productietechniek lanceert nieuwe website met uitgebreide diensten!